Om artbynielsen

"Ærlighed er noget af det mest befriende børn er ærlige og deres følelser sidder udenpå, hvis et barn vil slå en prut så gør det det, hvis de mener en person er grim så siger det det, og det er dette fri rum som skaber det perfekte billede, og dette fri rum er min mission".

Find svar på de mest hyppige spørgsmål her

Er du stadig i tvivl så tøv ikke med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tøjvalg til børn

Tøj som man føler sig tilpas i er at foretrække, tøj med for mange prints og pang farver anbefales ikke men hvis ynglis t-shirten er med pang og prints så bare medbring denne. Man må gerne have flere forskellige sæt tøj med, hvis dette ønskes

Tøjvalg til voksne

Hvis du skal have lavet et CV billede, opnår man de bedste resultater med ens farvet overdel, et CV billede skal vise hvem du er og ikke hvilket tøj du går i, derimod skal du have lavet et personligt portræt billede, er det en god ide og gøre sig nogle tanker omkring billedets formål, skal det vise dig, skal det vise hvad du kan, eller noget helt tredje, her kan man være sen smule mere kreativ, med sit tøjvalg da lys og andet tilpasses dit valg. Hvis ikke du ved hvad du skal medbringe så medbring...

Forbered børnene

Det kan være svært at forberede børnene inden de skal til fotografen, en god ide er at de er mætte og er friske, i kan med fordel medbringe lidt legetøj , et tæppe eller andet som barnet er tryg omkring, en vigtig ting er ikke at gøre for meget ud af det, jeg skal nok gøre mit ypperst for at det bliver en spændene og hyggelig oplevelse for jeg alle.

Let redigeret billede

I blandt andet mine familie pakker indgår det som hedder let redigeret, dette betyder simpelthen at jeres endelige billeder bliver justeret for kontrast, farver og til sidst for det en beskæring.

Retoucheret billede

Retoucheret billede betyder simpelt hen at jeg gennemgår jeres billeder helt ned i de mindste detaljer, jeg har arbejdet med photohsop i snart 15 år, og igennem her har jeg udviklet en masse manuelle teknikker som jeg bruger for at få dig til at fremstå fra din aller bedste side af.

Mad og drikke

Mad og drikke må gerne medbringes jeg har altid kaffe på kanden og til tider the og saftevand

Leverings tid

Leveringstiden svinger lidt men jeg bestræber mig altid på at i modtager jeres billeder senest 3 dage efter jeg har modtaget jeres billederedigerings ordre.

Betaling

Betaling foregår efter endt foto session, enten kontant, mobilepay eller bank.

Make up

Læg din make up hjemmefra og medbring altid din make up taske, så du altid har muligheden for at rette til eller tilføje under foto sessionen.