Velkommen til min verden

Her på bloggen kan du følge med i alt hvad der sker hos artbynielsen.dk, og i min lille kreative derden, god fornøjelse..

Elsker film simuleringer

Elsker film simuleringer

Film simulering i photoshop

Det er lidt sjovt, at man i denne teknologiske tidsalder hvor mulighederne virker uendelige, at man hele tiden prøver på at genskabe de gamle looks, men ikke destod mindre har det aldrig været mere populært med retro tasker, retro remme, retro kamera huse, retro redigeringer osv osv.

Jeg elsker de gamle film looks, og en stor del af min inspiration kommer heraf. Jeg har blandt andet anskaffet mig lidt nyt udstyr så jeg bedre kan udforske de forskellige stil arter, mere om mit udstyr komemr snart på bloggen i et andet indlæg.

I galleriet her har jeg prøvet at genskabe nogle af de gamle film looks som, Kodak ultramax 800, agfavista, Tri-x (monochrome) derudover har jeg også tweaket nogle af dem lidt for at skabe mit eget look.

Social Buttons

Skriv kommentar

Du kommentere som gæst. Optional login below.