Velkommen til min verden

Her på bloggen kan du følge med i alt hvad der sker hos artbynielsen.dk, og i min lille kreative derden, god fornøjelse..

Obersten i studiet

Obersten i studiet

Lene og oberst

Så har jeg haft besøg af "oberst" man kan sammenligne det at tage billeder af dyr med helt små børn, her er det nogle helt andre mekanismer som spiller ind både med hensyn til lys udtryk, og fotografens tilgang til selve foto sessionen.

Den helt store udfordring er at fotografen ikke har så meget at skulle have sagt, selve foto sessionen bliver lavet 100% i dyrenes tempo, nogle gange tager det 5 minutter andre gange skal jeg bruge lidt tid på at skabe de rigtige rammer så dyrene slapper af.

I det her tilfælde med "oberst" var der ingen slinger i valsen han var klar fra 1 minut, han blev placeret på en stor kasse for at få ham lidt op i højden men også for at jeg kunne kontrollere ham en smule, da han var meget nysgerig hvilket er helt normalt, og super godt da man så kan få lavet en masse umidelbare billeder, som jeg er kæmpe fan af.

Håber i kan lide billederne, og sidder du derude og gerne vil have taget billeder af dit kæledyr så kontakt mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så tager vi en snak om det ..

God dag derude..

Anders

Social Buttons

Kommentare (3)

 • Anders Nielsen

  27 september 2016 at 11:31 | #

  Som noget nyt kan man nu kommentere på bloggen via facebook, ved at klike på connect knappen, hvis ikke du vil bruge facebook kan du også bare bruge kommentar feltet :-)

  svar

 • Anders

  27 september 2016 at 11:34 | #

  hej dette er en kommentar uden brug af connect og facebook

  svar

 • Latonyanup

  26 marts 2018 at 17:49 | #

  This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

  XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot captcha.
  Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
  Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

  You read this - it means it works! ;)
  Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

  Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

  svar

Skriv kommentar

Du kommentere som gæst. Optional login below.