Velkommen til min verden

Her på bloggen kan du følge med i alt hvad der sker hos artbynielsen.dk, og i min lille kreative derden, god fornøjelse..

Scott kelby photowalk 2016

Scott kelby photowalk 2016

I Roskilde skal du med

Information og turbeskrivelse:

Velkommen til World Wide Photowalk 2016, hvor vi skal gå en tur rundt i- og omkring Roskilde.  (der kan kun være 50 deltagere tilmeldt i systemet)

Den her walk er for alle med interesse for fotografering, ingen er for dygtige og ingen er for nye, hele tanken bag denne her walk er at ligesindet mødes med en fælles interesse, hvor vi både skal hygge, lære og generelt bare have en skide hyggelig dag.

Lidt om ruten vi skal gå:

Ruten er ikke fastlagt endnu, så snart vi har fundet den rute vi skal gå, vil den komme op på denne her side. Jeg vil have et kort over ruten med til alle deltagere, så vi kan finde hinanden igen, hvis nogle skulle falde bagud eller tage en lille afstikker undervejs.

Jeg vil hvis alt går efter planen, oprette en facebook gruppe, måske vi bare kan bruge de grupper der allerede er der i forvejen, Roskilde i billeder, Jyllinge fotoklub osv osv..

Uha jeg er blevet pålagt at fortælle lidt om mig selv, jeg er 35 år og har taget billeder i små 10-12 år, har eget studie i Jyllinge, jeg skyder med nikon, fuji og min mobil, jeg har to hjemmesider www.artbynielsen.dk og Andersn.dk hvis du vil se lidt af de billeder jeg har lavet.
 

Nogle spørgsmål så skriver i bare så svare jeg gerne håber vi ses, skal lige siges at det her er et verdensomspændene event, der er en konkurrence man kan deltage i med billeder fra dagen hvis man har lyst til dette, men meget mere om dette senere nu skal vi lige have folk til at deltage først. Med venlig hilsen

Anders Nielsen

Social Buttons

Skriv kommentar

Du kommentere som gæst. Optional login below.