Portrætfotografering

Portræt fotografering i samarbejde laver vi dit/jeres portræt.

Portræt fotografering er rigtig mange ting, det er lidt forskelligt hvordan fotografer, fortolker et portræt billede og hvad det er, hos mig er et portræt billede enten i hel eller halv figur, enten siddende eller stående.

Når du får lavet portræt billeder hos mig, bestræber jeg mig altid på at gøre mit ypperste, for at du skal få en god oplevelse. Inden vi går igang snakker vi lidt om dine forventninger, og formålet med dine portræt billeder.

Der er stor forskel på om dine portræt billeder skal bruges, som gave til bedste forældrene, til dig selv eller kæresten. Uanset formålet laver vi altid lidt forskellige billeder rent teknisk som står mål med dine ønsker.

Mange mennesker føler at det kan være ganske grænseoverskridene at få taget billeder, bare rolig her er højt til loftet her skal være plads til alle.

Når du hyre mig til at lave dit portræt, vil du opleve en intens og hyggelig stemning, intens forstået på den måde at jeg skyder fra alle vinkler, prøver ting af, udsforsker og skifter lys, dette gør jeg til dels for at få dig til at slappe af men også for at opnå så mange udtryk og stilarter som muligt, dermed ikke sagt at vi laver 20 forskellige setups, nogle gange er et setup nok andre gange skal der flere til, det variere meget, fra kunde til kunde.

Dit portræt billede, bliver redigeret efter din ønsker, men alt dette snakker vi om under hele foto sessionen, jeg glæder mig til at få besøg af dig.

Hjælp kan du ikke finde en tid der passer, kan du ikke gennemskue mine priser, eller har du et helt specielt ønske til et fotografi af dig så tøv ikke med at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  hvor jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

   

mini-galleri 

Portræt 00003andersn
Portræt 00005andersn
Portræt 00007andersn
Portræt 00010andersn
Portræt 00015andersn
Teens 00031andersn
Teen 00004andersn
Teen 00012andersn

 

Priser portrætfotografering

Få opgraderet dit CV

Få opgraderet dit CV Til både privat og erhverv

Få opgraderet dit CV med nogle nye fotografier af dig selv, skab opmærksomhed omkring din person med nogle flotte portrætter, som du kan bruge på de sociale medier eller som et stærkt blikfang på dit CV.
  • 30 min fotografering i studie
  • Maks 1 personer
  • Både sort/hvid & Farve
  • 3 Let redigeret billeder
  • Leveret elektronisk i fuld opløsning

PRIS 799,-

BESTIL TID HER

Personligt portræt

Personligt portræt Portrætfotografering med kant

Portrætfotografering med kant, samt fuldt ud retoucheret billeder som skilder sig ud. Mulighederne er mange bestil tid online allerede i dag. .
  • 45 min fotografering i studie
  • Maks 1 personer
  • 2 Let redigeret billeder
  • 2 Retoucheret billeder
  • Leveret elektronisk i fuld opløsning

PRIS 999,-

BESTIL TID HER

Frisk fra blog arkivet

Workshop portrætfotogrfering

Workshop portrætfotogrfering

Bliv rustet, motiveret...

Læs mere

Cocha The Blue Great Dane..

Cocha The Blue Great Dane..

Så havde jeg fornøjelsen...

Læs mere