Velkommen til min verden

Her på bloggen kan du følge med i alt hvad der sker hos artbynielsen.dk, og i min lille kreative derden, god fornøjelse..

Workshop portrætfotogrfering

Workshop portrætfotogrfering

4 timers intensiv workshop

Bliv rustet, motiveret og inspireret til at komme i gang med studiefotografering, alle kan være med ! Næste workshop Tirsdag D. 1 november kl. 18.00 - 22.00 Pris 399,- kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for tilmelding (min 5 deltagere)

Cocha The Blue Great Dane..

Cocha The Blue Great Dane..

En lidt anderledes model

Så havde jeg fornøjelsen af at have Cocha forbi mit studie, og lad mig sige det med det samme, jeg er solgt jeg er vokset op med hunde, og har altid været glad for hunde, idag har jeg ikke hund da tiden ikke helt er til det, men for den da - hvor fik jeg nykker da Cocha var i studiet.

Obersten i studiet

Obersten i studiet

Lene og oberst

Så har jeg haft besøg af "oberst" man kan sammenligne det at tage billeder af dyr med helt små børn, her er det nogle helt andre mekanismer som spiller ind både med hensyn til lys udtryk, og fotografens tilgang til selve foto sessionen.

Scott kelby photowalk 2016

Scott kelby photowalk 2016

I Roskilde skal du med

Information og turbeskrivelse:

Velkommen til World Wide Photowalk 2016, hvor vi skal gå en tur rundt i- og omkring Roskilde.  (der kan kun være 50 deltagere tilmeldt i systemet)

Den her walk er for alle med interesse for fotografering, ingen er for dygtige og ingen er for nye, hele tanken bag denne her walk er at ligesindet mødes med en fælles interesse, hvor vi både skal hygge, lære og generelt bare have en skide hyggelig dag.

Elsker film simuleringer

Elsker film simuleringer

Film simulering i photoshop

Det er lidt sjovt, at man i denne teknologiske tidsalder hvor mulighederne virker uendelige, at man hele tiden prøver på at genskabe de gamle looks, men ikke destod mindre har det aldrig været mere populært med retro tasker, retro remme, retro kamera huse, retro redigeringer osv osv.

Jeg elsker de gamle film looks, og en stor del af min inspiration kommer heraf. Jeg har blandt andet anskaffet mig lidt nyt udstyr så jeg bedre kan udforske de forskellige stil arter, mere om mit udstyr komemr snart på bloggen i et andet indlæg.